Jump to content

TD-w9970 emule port açma sorunu


KaNaT

Recommended Posts


  • Member ID:  394
  • Followers:  0
  • Content Count:  19
  • Content Per Day:  0.01
  • Reputation:   1
  • Days Won:  0
  • With Us For:  2,057 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Device:  

https://screenshots.firefox.com/RYhi3EH6jqjRuu5r/10.0.0.2

Selam arkadaşlar! modeme ip atadım 10.0.0.2 ve 13 arasında aslında hep yaptığım bir işlem fakat bu modemde port açma işlemini de yapmama rağmen high id alamıyorum bir türlü. Portlar sınamadan geçmiyor. 4662 ve 4672 default portlar seçili morphxt kullanıyorum. Önerisi olan var mı? Yardım rica ediyorum.

Link to comment

  • Member ID:  828
  • Followers:  0
  • Content Count:  19
  • Content Per Day:  0.01
  • Reputation:   6
  • Days Won:  0
  • With Us For:  2,057 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Device:  Windows

Çok bildiğim bir konu değil fakat ilk adsl modemim den şu an kullandığım kablo modeme kadar DMZ seçeneği ile bilgisayarın yerel ip adresini girip kullandım bir daha port sorunum olmadı.

Link to comment

  • Member ID:  394
  • Followers:  0
  • Content Count:  19
  • Content Per Day:  0.01
  • Reputation:   1
  • Days Won:  0
  • With Us For:  2,057 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Device:  

Placebo, 1 sa önce tarihinde yazdı:

Çok bildiğim bir konu değil fakat ilk adsl modemim den şu an kullandığım kablo modeme kadar DMZ seçeneği ile bilgisayarın yerel ip adresini girip kullandım bir daha port sorunum olmadı.

dmz enabled mı kasdettiğiniz acaba? dmz enabled yapıp denedim ama yine olmuyor.

Edited by KaNaT
Link to comment

  • Member ID:  1,278
  • Followers:  3
  • Content Count:  827
  • Content Per Day:  0.40
  • Reputation:   525
  • Days Won:  9
  • With Us For:  2,057 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Device:  

KaNaT, 9 sa önce tarihinde yazdı:

https://screenshots.firefox.com/RYhi3EH6jqjRuu5r/10.0.0.2

Selam arkadaşlar! modeme ip atadım 10.0.0.2 ve 13 arasında aslında hep yaptığım bir işlem fakat bu modemde port açma işlemini de yapmama rağmen high id alamıyorum bir türlü. Portlar sınamadan geçmiyor. 4662 ve 4672 default portlar seçili morphxt kullanıyorum. Önerisi olan var mı? Yardım rica ediyorum.

aynı modemden bende de mevcut bende beceremedim,nette şöyle bir konuya deng gelmiştim ama yine olmadı ,becerebilirsen banada söyle :fl: @KaNaT

https://bilhos.com.tr/turk-telekomun-kampanyali-modemlerinde-sentim-cikmazi.html

Edited by d3d3
Link to comment

  • Member ID:  394
  • Followers:  0
  • Content Count:  19
  • Content Per Day:  0.01
  • Reputation:   1
  • Days Won:  0
  • With Us For:  2,057 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Device:  

d3d3, 6 sa önce tarihinde yazdı:

aynı modemden bende de mevcut bende beceremedim,nette şöyle bir konuya deng gelmiştim ama yine olmadı ,becerebilirsen banada söyle :fl: @KaNaT

https://bilhos.com.tr/turk-telekomun-kampanyali-modemlerinde-sentim-cikmazi.html

modemi fabrika ayarlarına resetleyip root ve tTn3+Z@!Sr0O+  şifresini girdiğinde oluyor

Link to comment

  • Member ID:  394
  • Followers:  0
  • Content Count:  19
  • Content Per Day:  0.01
  • Reputation:   1
  • Days Won:  0
  • With Us For:  2,057 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Device:  

Root la login olmayı başarmama rağmen yine de portlar açılmadı hala high id alamıyorum nasıl iş anlamadım.

Link to comment

  • Member ID:  1,278
  • Followers:  3
  • Content Count:  827
  • Content Per Day:  0.40
  • Reputation:   525
  • Days Won:  9
  • With Us For:  2,057 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Device:  

KaNaT, 50 dk önce tarihinde yazdı:

Root la login olmayı başarmama rağmen yine de portlar açılmadı hala high id alamıyorum nasıl iş anlamadım.

bende port acmama ragmen hala utorrent sarı yada kırmızı uyarı veriyor, hız da sıkıntı yok ama uyarı neden anlayamadım O.o

Link to comment

  • Member ID:  1,278
  • Followers:  3
  • Content Count:  827
  • Content Per Day:  0.40
  • Reputation:   525
  • Days Won:  9
  • With Us For:  2,057 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Device:  

@KaNaT   İP adresi kısmına ipconfig ile cıkan IPv4 Address deki İP yazıyorsun degil mi? ekran görüntüsündeki farklı gibi geldi bana :91:

Link to comment
  • 3 weeks later...

  • Member ID:  394
  • Followers:  0
  • Content Count:  19
  • Content Per Day:  0.01
  • Reputation:   1
  • Days Won:  0
  • With Us For:  2,057 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Device:  

d3d3, 13.03.2018 - 15:15 tarihinde yazdı:

@KaNaT   İP adresi kısmına ipconfig ile cıkan IPv4 Address deki İP yazıyorsun degil mi? ekran görüntüsündeki farklı gibi geldi bana :91:

evet aynen onu ekliyorum. Modemin ana ip sini 10.0.0.2 atadım mesela 10.0.0.7 de pc ninki gibi.

Link to comment

  • Member ID:  1,278
  • Followers:  3
  • Content Count:  827
  • Content Per Day:  0.40
  • Reputation:   525
  • Days Won:  9
  • With Us For:  2,057 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Device:  

KaNaT, Bir saat önce tarihinde yazdı:

evet aynen onu ekliyorum. Modemin ana ip sini 10.0.0.2 atadım mesela 10.0.0.7 de pc ninki gibi.

çözdün mü barı sorunu, sıkıntılı bir modemmiş keşke almasaydık :27:

Link to comment

  • Member ID:  1,589
  • Followers:  0
  • Content Count:  18
  • Content Per Day:  0.01
  • Reputation:   3
  • Days Won:  0
  • With Us For:  2,057 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

Konu dışı;

 

emule linklerini nereden alıyorsunuz?

Link to comment

  • Member ID:  394
  • Followers:  0
  • Content Count:  19
  • Content Per Day:  0.01
  • Reputation:   1
  • Days Won:  0
  • With Us For:  2,057 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Device:  

d3d3, 01.04.2018 - 22:22 tarihinde yazdı:

çözdün mü barı sorunu, sıkıntılı bir modemmiş keşke almasaydık :27:

Çözemedim maalesef :|

 

serdar, 09.04.2018 - 09:53 tarihinde yazdı:

Konu dışı;

 

emule linklerini nereden alıyorsunuz?

Emuleyi şu an daha çok eski kaynaklarda arama yapmak için kullanmak istedim. Geçmişte çok aktif kullanıyorduk. Henüz çalıştıramadığım için link mevzuusuyla ilgilenemedim.

Link to comment

  • Member ID:  1,278
  • Followers:  3
  • Content Count:  827
  • Content Per Day:  0.40
  • Reputation:   525
  • Days Won:  9
  • With Us For:  2,057 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Device:  

KaNaT, 32 dk önce tarihinde yazdı:

Çözemedim maalesef

bende de bazen sarı bazen yeşil gösteriyor baglantıyı anlamış degilim ,bi ara kurcalayacam yine :cigar:

Link to comment

  • Member ID:  1,462
  • Followers:  6
  • Content Count:  682
  • Content Per Day:  0.33
  • Reputation:   310
  • Days Won:  3
  • With Us For:  2,057 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Device:  Windows

Çözüm

 

Asus DSL-N16 :oleyo:

  • Haha 1
Link to comment
  • 2 weeks later...

  • Member ID:  32,780
  • Followers:  0
  • Content Count:  2
  • Content Per Day:  0.00
  • Reputation:   0
  • Days Won:  0
  • With Us For:  1,651 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

Merhaba;

 

Çok uzun zamandır emule kullanıcısıyım. Ancak  bir süre önce emule çalışmasını ortada bir sebep yokken durdurdu. Modem, router ve iç network teki tüm ayarlar stabil olmasına rağmen indirmeme sebebini çözemedim. Değişik yerlerde de denememe rağmen aynı sonuçla karşılaştım. Emule ne ed2k ağına bağlanıyor ne de serverlara bağlanabiliyor. Diğer yabancı ed2k sitelerinde bağlantıların aktif olduğunu ve hala güncel paylaşımların olduğunu görüyorum. Ama ne yazık ki emule burada çalışmıyor. 

Bu konuda ne yapabilirim?

Link to comment
  • 4 months later...

  • Member ID:  253
  • Followers:  0
  • Content Count:  33
  • Content Per Day:  0.02
  • Reputation:   9
  • Days Won:  0
  • With Us For:  2,057 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

Port yönlendirme ile ilgili olarak şöyle bir yazı buldum: https://medium.com/@bkokkus/port-yönlendirme-sorunu-yaşayanlar-a173e483226c

 

Buna göre, yeni düzende port yönlendirebilmek için ya statik ip almamız gerektiği ya da VPN gibi çözümlerden yararlanılması gerektiği söyleniyor. Ben de tüm çabalarıma rağmen ne torrent ne de emule için port açamayınca pes ettim.

Link to comment

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...